Hooggeboren nest


 

Na lange tijd geen nestje meer te hebben gehad, mocht ook onze Abigail weer gaan genieten van het moederschap. Op 7 juli werd bevestigd dat Abigail zwanger was.

 

Op 14 augustus beviel Abigail na een pittige bevalling van een koningskoppel. Een poesje en een katertje. De naam van het nest doet deze combinatie eer aan.

 

 

Vader:      Askim's Blue Vladimir

Moeder:  Nolicatz Abigail

 


 

 

 

 

De prachtige foto's van het Hoogeboren nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie.


Nolicatz Hertog Hendrik

 

Hertog Hendrik is vernoemd naar Hendrik I. Hendrik I was Hertog van Brabant en hertog van Neder-Lotharingen.  Hij wordt ook Hendrik de Krijgshaftige genoemd.

 

Een passende naam voor een ontzettende deugniet. Hij was echt de baas van de twee en liet dat ook duidelijk merken. Hij was daarnaast ook ontzettend groot en heeft zijn moeder flink in de weg gezeten.

 

Hertog Hendrik wordt Hertog genoemd en woont in Voorschoten.

 Nolicatz Hertogin Helena

 

Hertogin Helena is vernoemd naar Helena van Hongarije. Helena van Hongarije ook bekend als Ilona  was van 1177 tot 1194 hertogin-gemalin van Oostenrijk en van 1192 tot 1194 hertogin-gemalin van  Stiermarken. 

 

Helena is een heel lief en aanhankelijk poesje. Ze was daarnaast prima in staat om Hertog Hendrik van repliek te dienen.

 

Hertogin Helena heeft de naam Ziva gekregen en woont nu in Katwijk.