Bloemen nest


Het eerste nestje van onze Abigail is geboren op 22 oktober 2017. Abigail wilde niet zo makkelijk krols worden en de zwangerschap was dus ook niet zo vanzelfsprekend.  Vijf homeopathische korreltjes waren genoeg om Abigail toch goed krols te krijgen.  En dus mocht ze gaan logeren bij Rusty (Kashyk Palyakov Tovarich). Een prachtige donkere Engelse kater. Na exact 65 dagen is Abigail dan ook bevallen van vier prachtige kleintjes. Drie hadden we gezien op de echo en de vierde was een echte verrassing.

 

Eerst werden twee poezen geboren (100 gram en 92 gram) en daarna twee katers (86 gram en 83 gram). Vier prachtige kleine Blauwe Russen!

 

Dit tweede nest is ons Bloemen nest. Wij zijn dol op bloemen en onze dochter Cathelijne volgt een opleiding voor Flower design. Logisch dus dat het thema voor dit nestje "Bloemen" is.

 

De poezen zijn onder evaluatie. Dit betekent dat die kittens voorlopig niet beschikbaar zijn omdat we eerst zelf willen kijken hoe ze zich ontwikkelen en of eentje eventueel opgenomen kan worden in ons eigen fokprogramma. Verder zijn de kittens al besproken.


Alle prachtige foto's van dit nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie.


Nolicatz Bluebell

 

Bluebell is een prachtig klein meisje dat naar mocht verhuizen naar cattery Eveshka in Hoogeveen. Zij heeft de roepnaam Lizzy gekregen. 


Nolicatz Blue Bachelor Button

 

Button is een meester in boos kijken, maar wat was het toch een knuffelbeer. Button is verhuisd naar Rotterdam en heeft de roepnaam Jimmy Button gekregen. Een ondernemende naam voor een ondernemend mannetje. 


Nolicatz Blue Buttercup

 

Buttercup was de lieveling van iedere bezoeker. Hij wist iedereen in te pakken en had een prachtige vacht. Een grote kerel die de roepnaam Maksim heeft gekregen van zijn nieuwe baasjes. Maksim woont in Etten-Leur.

 


Nolicatz Blue Whisper 

 

Whisper is vernoemd naar haar overgroot oma. Whisper had gelijk iets bijzonders voor ons en omdat "oma Whisper" tijdens haar zwangerschap is overleden, vonden wij dit een mooi eerbetoon. Alhoewel wij dit vooraf niet hadden gepland, mocht dit speciale meisje bij ons blijven. Foto gallerij

 

Wij zullen zo vaak mogelijk nieuwe foto's toevoegen van de kleintjes, zodat alle vorderingen goed zichtbaar zijn !