Nieuws22 november 2023

 

Medio september hebben wij na lang wachten eindelijk onze nieuwe aanwinst in onze armen kunnen sluiten. Kolokol Natalia Romanovna Makarova roepnaam Daesha. Daesha betekent puur wit en is heel toepasselijk voor deze witte rus, die uiteraard afstammeling is van onze Odysseus. Ook zij krijgt binnenkort haar eigen pagina.

 

 


4 oktober 2023 Dierendag

 

Vandaag is onze eerste nieuwsbrief verstuurd aan onze Nolicatz familie. Iets wat we in de toekomst vaker hopen te kunnen doen. Als cattery "verkopen" wij niet zomaar kittens, maar zijn betrokken en ondersteunen onze kittenkopers gedurende het leven van een Nolicatz Blauwe Rus. En dus ook op dierendag.

 

Tevens een mooi moment om onze Harmonising Hazel van de Telgthoeve (L) op de foto te zetten met onze logé Fascinating Flicka van de Telgthoeve (R).


06-08-2023 Een gewaarschuwd mens telt voor 2

 

Een Blauwe Rus met stamboom is nooit, maar dan ook nooit te verkrijgen via Marktplaats. Dat geldt overigens voor elk ras. Foto's van onze website zijn al eens gebruikt om mensen te verleiden een kitten te kopen wat helemaal geen Blauwe Rus bleek te zijn. Verkopers gaan steeds verder en hebben nu zelfs al stambomen vervalst om kittens zogenaamd met stamboom te verkopen. Twijfelt u? Vraag dan bij de betreffende vereniging na of de stamboom wel echt is. En beter is natuurlijk om geen kittens aan te schaffen via marktplaats of dergelijke websites. Wilt u een raskat, vraag dan na of de fokker aangesloten is bij een vereniging en of hij/zij geregistreerd staat. Wilt u geen raskat, ga dan naar een asiel. Daar zitten zoveel lieve katten die uw liefde net zo hard nodig hebben.


12-12-2022 Kittennieuws

 

Terwijl de kittens van ons Kabouternest bijna gaan verhuizen, zal onze Abigail naar verwachting rond 16 december gaan bevallen van een nestje. We kijken uit naar prachtige Blauwe Rusjes.

 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!

Wij verwachten dat nieuwe kittenkopers eerst met ons kennis komen maken!

 


28-07-2022 Kittennieuws

 

Rond 7 september verwachten wij weer kittens van onze Whisper. Kittens worden gereserveerd vanuit onze wachtlijst. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.


8 juni 2022

 

De afgelopen twee jaar is onze website slecht bijgewerkt. Dat had enerzijds te maken met de enorme hoeveelheid aan aanvragen die wij bijna niet beantwoord kregen. Gelukkig is het aantal aanvragen weer iets afgenomen, waardoor de komende periode onze website weer langzaam aan zal worden bijgewerkt.