Nieuws


19 januari 2020 

 

Het jaar 2019 is een bijzonder druk jaar geweest. Meerdere nesten met prachtige kleintjes mochten wij verwelkomen. Ook een verdrietig jaar,  omdat wij veel te jong afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Riesenschnauzer Rose. Dat betekent ook dat onze website helaas erg slecht is bijgewerkt. Daar gaat de komende tijd zeker verandering in komen! De planning voor kittens is nog niet rond, maar we hopen ook daar binnenkort nieuws over te hebben!

 

25 december 2018

 

Wij wensen iedereen een prachtige kerst toe en een magisch 2019 met heel veel Blauwe vriendjes!

5 november 2018

 

Na een hele lange bevalling heeft Zoya vier prachtige kleintjes op de wereld gezet. Ze doen het fantastisch en Zoya is, zoals altijd, een super moeder voor het kleine grut. Op de kittenpagina is dit dierbare nest te volgen!

21-09-2018

 

Zoya heeft ons weer even laten wachten, maar eindelijk kunnen we weer melden dat we weer een nestje mogen verwelkomen. Op de echo waren heel goed kloppende hartjes te zien, dus tot zover gaat alles goed. Zoya is super relaxed en knuffelig! Nu nog even geduld hebben tot begin november!

27-05-2018

De showresultaten zijn weer bijgewerkt. Na bijgekomen te zijn van de enorme drukte en zorg van twee nesten, zal de website weer een flinke update krijgen. De plannen voor een volgend nest zijn al gemaakt, dus hopelijk kunnen wij in de tweede helft van dit jaar weer kleintjes verwachten.

12-11-2017

De website is eindelijk weer bijgewerkt. We kunnen wel uren hangen voor de bench en genieten van de kittens. Tja, dan duurt het even voordat alles is bijgewerkt. De kittens van Abigail zijn vandaag 3 weken en die van Zoya zijn nu twee weken oud. Ze groeien als kool en vinden het heerlijk om allemaal bij elkaar te liggen. Genieten met een grote G!

22-10-2017

 

 

Op de 65e dag van haar zwangerschap is onze Abigail bevallen van 4 prachtige kleintjes. Wij zijn heel gelukkig met dit viertal en hopen dat ze tot prachtige Blauwe Russen mogen uitgroeien. Op de kittenpagina zijn de avonturen van de kleintjes te volgen!

20-10-2017

Wij hebben geconstateerd dat er mailproblemen zijn geweest, waardoor mail van ons contactformulier NIET is aangekomen. Excuses daarvoor! Inmiddels zijn de problemen verholpen, maar mocht u eerder een berichtje hebben gestuurd, dan hebben wij deze helaas niet ontvangen.

08-10-2017

 

Odysseus heeft het weer top gedaan op de show in Wassenaar. Zijn resultaten zijn te zien bij de showresultaten.

24-09-2017

Op de show in Hoevelaken heeft onze Odysseus het vandaag weer super goed gedaan! Prachtig keurrapport en voorgedragen voor Best in Show. Hij was de hele dag super relaxed in zijn kooi tot de Best in Show verkiezing. Toen vond meneer het welletjes en gelijk heeft hij! Met dikke knuffels en een lekker hapje hebben we de dag afgesloten.

16-09-2017

 

NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Ons knappe meisje Zoya verwacht eind oktober haar nestje. Super blij zijn wij met dit nieuws en hebben straks een huis vol kittens. Op de echo was heel mooi de hartslag te zien van één van de kleintjes. Tja en ook hier nog heel even geduld.....

 


09 -09-2017

 

 

 

 

 

NIEUWS NIEUWS NIEUWS

 

Onze jongste telg Abigail krijgt haar eerste nestje. Half oktober verwachten wij kittens! Op de echo waren kloppende hartjes te zien, dus het ziet er goed uit. Nu nog een heleboel dagen geduld hebben .......

26-08-2017

Spannende tijd breekt aan voor onze dames. Na heel lang gewacht te hebben op de dames, lijkt het er nu toch op dat we dit jaar toch nog kittens mogen verwachten. En nu moeten we nog heel even geduld hebben alvorens we het zeker weten. Spannend hoor!!

17-08-2017

Het show seizoen gaat weer beginnen en wij zijn als eerste te vinden op de show van de NVVK in Rotterdam op 10 september!

25-05-2017

Odysseus heeft zijn certificaat binnen en wij mogen hem nu Europees Groot Internationaal Premior noemen. En ook zijn dochter Zoya mag voortaan de titel Internationaal Kampioen voor haar naam zetten.  Als ze nu maar niet naast hun "pootjes" gaan lopen......

04-03-2017

Op zondag 5 maart zijn wij te vinden op de show van de NLKV in Sliedrecht. Komt u kijken in Sporthal "De Lockhorst"? Uiteraard zullen wij de resultaten weer delen op onze website!

 

29-01-2017

Onze knappe Blauwe Russen waren vandaag weer te bewonderen op de Wereldshow van Neocat. De resultaten staan vermeld bij de showresultaten!

 

2017

Dit jaar proberen we twee nesten te plannen. Alhoewel de natuur zich niet helemaal laat plannen, mogen zowel Zoya als Abigail dit jaar naar de kater. Zodra er iets te melden is, laten wij dit uiteraard weten!

26 september 2016

Op Zondag 25 september zijn wij naar de show van Neocat geweest in Hoevelaken met onze drie kanjers Odysseus, Zoya en Abigail. Alhoewel het een bijzondere dag was qua keuring hebben ze alledrie het super gedaan. Maar liefst 5 bekers mochten we mee naar huis nemen. Bij de showresultaten ziet u wie wat heeft behaald! We zijn weer supertrots!!

 

20 september 2016

Op zondag 18 september zijn wij met Abigail en Odysseus in Rotterdam op show geweest. Odysseus is weer in de prijzen gevallen. Weer een prachtige beker met lint in de special voor Blauwe Russen. Voor kleine Abigail was het de eerste show. Een beetje bibberig, maar ze deed het super. Beiden hebben weer een prachtig keurrapport mogen ontvangen!

 

16 september 2016

Op 18 september 2016 zijn wij te vinden op de show van de N.V.V.K. in Rotterdam. Komt u kijken in Sportcentrum Zevenkampse Ring?  Uiteraard zullen wij de resultaten weer delen op deze website!