Avontuurlijke nest


 

 

 

Vlak voor kerst 2015 mocht onze kampioen Zvizda's Zlata Zoya gaan logeren bij Wereldkampioen Shans of Happy Song. Een prachtige kater met een superlief karakter. Perfecte combinatie dachten wij. Na de kerst hebben wij Zoya opgehaald en toen was het wachten tot er een echo gemaakt kon worden. Na drie lange weken konden wij op de echo de bevestiging zien dat er waarschijnlijk drie kleintjes onderweg waren. Op 27 februari zagen vier prachtige kleintjes het levenslicht. Ons avontuurlijke nest, want een avontuur was het zeker!

 

Drie poezen en één kater, kerngezond en alle vier even mooi.

 

Ons eerste nestje is het avontuurlijke nest. Voor ons een nieuw avontuur en zeker niet in het minst voor onze Zoya die mama mocht worden van vier prachtige kleintjes. De kleintjes hebben allemaal een naam van een avonturier of ontdekkingsreiziger gekregen.

 


Nolicatz Amelia

 

Amelia is vernoemd naar Amelia Earhart. Zij was de eerste die solo de Grote Oceaan overvloog en vooral de eerste vrouw die de Atlantische Oceaan overstak.

 

Amelia was het eerste kitten dat werd geboren en voor ons dus heel speciaal. Zij was erg gesteld op Abel en lag heel vaak bij hem in het mandje. Vandaar dat zij samen met Abel is verhuisd. Zij wonen nu saampjes in Amsterdam!

 


Nolicatz Abel

 

Abel is vernoemd naar Abel Tasman. Een hele bekende Nederlandse ontdekkingsreiziger die onder andere Tasmanië en Nieuw Zeeland heeft ontdekt.

 

Abel was de enige kater in ons nestje en een hele bijzondere. Ontzettend lief van karakter en een prachtige bouw en vacht. Helaas konden we hem zelf niet houden, maar wij weten zeker dat zijn nieuwe personeel in Amsterdam heel erg van hem en zijn zusje Amelia geniet!


Nolicatz Alexis

 

Alexis is vernoemd naar Alexandrine Tinne. Alexandrine was de eerste Nederlandse ontdekkingsreizigster en eerste Westerse vrouw die doordrong in Centraal Afrika en door de Sahara reisde.

 

Alexis is het laatste poesje dat werd geboren. Een grote verrassing, want wij dachten dat er maar drie kittens geboren zouden worden. Alexis heeft de roepnaam Ziva gekregen en woont nu bij haar personeel in Hendrik Ido Ambacht, waar ze een geweldig leven heeft!


Nolicatz Abigail

 

Abigail is vernoemd naar Abigail Sunderland. Deze Amerikaanse zeilster probeerde met haar 16e als jongste zeilster de wereld rond te reizen. Speciaal voor onze 16-jarige dochter die ten tijde van de geboorte druk met haar examens bezig was!

 

Abigail was de grootste knuffelaar uit het nest. Prachtig poesje en hopelijk veelbelovend. Abigail had ook van het nest de meest donkere vacht. Omdat wij graag meer naar het oorspronkelijke Engelse type Blauwe Rus willen, is Abigail dan ook een super keuze!