Eeuwige nest


2019 was een druk jaar. Terwijl de kleintjes uit het Dierbare nest nog niet waren vertrokken, was onze Abigail al zwanger. De zwangerschap verliep voorspoedig, net als de bevalling. Op 20 maart 2019 was het zover. Abigail is een van de weinigen die rekening houdt met onze nachtrust. En dus werd de eerste kleine om drie minuten over zes in de ochtend geboren. De overige kleintjes volgden al snel en om twee minuten voor tien was het kwartet compleet.   Abigail gelukkig en wij ook!

 

 

Vader:      Askim's Blue Vladimir

Moeder:  Nolicatz Abigail 

 

 

Alle prachtige foto's van ons dierbare nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie.


Nolicatz Eero

 

Eero betekent "Eeuwige heerser". Eero was een flinke kater bij de geboorte en was ook de grootste toen hij ging verhuizen. Een hele lieve knuffelkater.

 

 

Eero heeft de naam Nili gekregen en woont in Den Haag.

Nolicatz Emrys

 

Emrys betekent "onsterfelijke". Hij maakte zich soms ook onsterfelijk door de gekke dingen die hij deed. Gelukkig was knuffelen ook een van zijn favoriete bezigheden.

 

Emrys heeft de naam Amaris gekregen en woont in Voorburg.

 

 

Nolicatz Elam

 

Elam betekent "Eeuwig". Elam was de meest rustige en bescheiden kater van het nest. Keek eerst de "kat uit de boom" alvorens hij mee ging doen. Deze ontzettend lieve man heeft een speciaal plekje in ons hart.

 

Elam is verhuisd naar Amsterdam.

 

 

Nolicatz Eyana

 

Eyana betekent "Eeuwige bloesem". Deze pittige tante werd als laatste geboren, maar liet heel duidelijk van zich horen. Ze was steeds haar broers de baas en die moesten regelmatig het onderspit delven. 

 

Eyana heeft de naam Maggie gekregen en woont in Den Haag