Groots met de zachte G nest


 Op 14 april 2020 mocht Whisper op bezoek bij Vladimir. Twee ontzettende lieverds was een voorbode van hele lieve kittens. En op 4 mei 2020 werd bevestigd dat Whisper in ieder geval 4 kittens zou krijgen.

 

Op 20 juni vond Whisper het wel genoeg. Heel stiekem begon zij met bevallen. Al dat gedoe erom heen was niet aan Whisper besteed. Gelukkig hoorden wij snel het gepiep en al snel diende zich het volgende kitten aan. Whisper zat deze keer vol verrassingen en dus waren het er geen 4 deze keer, geen 5 maar 6 kleintjes. Een groots nest dus. Rondom de uitgerekende datum zouden de concerten van Guus Meeuwis plaats vinden. Door COVID-19 werd helaas alles afgelast. Wij hadden ons eigen concert van 6 grootse kleintjes!

 

Vader:      Askim's Blue Vladimir

Moeder:  Ch. Nolicatz Blue Whisper

 


 

 

 

 

De prachtige foto's van het Hoogeboren nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie.


Nolicatz Gwen

 

Gwen Is vernoemd naar Gwen Stefani

 

Gwen is een poesje dat graag bij de boeven is. Zij zal nooit het voortouw nemen, maar doet wel graag mee met de anderen. Ze is erg actief en speelt graag. Ze vindt het heerlijk om opgepakt te worden en zal rustig blijven zitten tot er iets anders is wat haar aandacht trekt. Want als ze uitgedaagd wordt, is ze wel in voor een onderzoekend spelletje.

 

 

Gwen is verhuisd naar Voorhout waar ze samen woont met zusje Jill uit het Indianen nest

 Nolicatz Guus

 

Guus is natuurlijk vernoemd naar Guus Meeuwis.

 

Guus is een hele rustige kater en ook ontzettend lief. Hij speelt graag met de anderen, maar zit ook graag op schoot.

 

Guus heeft de naam Guusje gekregen en woont nu in Den Haag.

 Nolicatz Gabrielle

 

 

Gabrielle is vernoemd naar de gelijknamige zangeres.

 

Gabrielle is een prachtig poesje. Deze actieve dame zal het niet na laten om een flinke knokpartij te starten. Ze houdt van een spelletje en is er altijd bij als een van de andere meiden of heren kattenkwaad gaat uithalen. De andere kant van Gabrielle is een hele lieve knuffelige kant. Zij laat zich heel makkelijk oppakken en knuffelen. Ook Hazel haar poten worden regelmatig geknuffeld.

 

Gabrielle heeft de naam Gaby gekregen en woont met Izzy in Breda.

 

 

 Nolicatz Grace

 

Grace is vernoemd naar Grace Jones.

 

 

Grace is een ontzettend lief poesje dat, als anderen haar lastig vallen, duidelijk laat weten dat zij daar niet van gediend is. Zij gedraagt zich als een netjes opgevoed dametje. Zij speelt graag uren in haar eentje met bijvoorbeeld een fladderend vlindertje of een speelhengel. Zij laat zich gemakkelijk oppakken en houdt van knuffelen. Dit rustige dametje houdt wel heel erg van spelen, dus zal zich bij jullie wel prima vermaken.

 

Grace heeft de naam Danu gekregen en woont in Brunssum

 

 

 Nolicatz Gavin

 

Gavin is vernoemd naar Gavin James.

 

 

Gavin is een hele bijzondere kater. Voordat dat hij gaat spelen, gaat hij eerst een kusje halen bij Hazel. Hij zal niet als eerste rottigheid uithalen, maar vindt het af en toe wel leuk om aan te sluiten. Gavin speelt vooral zelf en probeert zeker te voorkomen dat iemand anders zijn speelgoed af pakt. Er is al veel speelgoed verdwenen en Gavin weet waar het is. Hij is wel heel actief en zal graag met je een spelletje doen. Hij houdt van het gezelschap van de mens.

 

Gavin heeft de naam Guss gekregen en woont samen met Jade in Kamerik.

 Nolicatz Gloria

 

Gloria is vernoemd naar Gloria Gaynor.

 

 

Gloria is een heel lief en innemend poesje, maar wel met een heel pittig karakter erbij. Ze houdt van prooien die ze grommend bij zich houdt en beschermd tegen indringers. De indringers kunnen ook een flinke mep verwachten als zij het er niet mee eens is. Gloria zal als eerste op je schoot klimmen, want ze wil ook wel bij je zijn. Ze is enorm onderzoekend en wil alles als eerste ontdekken en uitvinden. Gloria viel vanaf het begin op in het nest en was de favoriet van velen.

 

Gloria heeft de naam Lori gekregen en woont in Leeuwarden.