Kabouter nest


 

Whisper heeft altijd makkelijke nestjes en omdat het alweer een jaartje geleden was, mocht zij weer op mannenbezoek. Deze keer bij de lieve kater Petr-Shogun, ook wel Petertje genoemd.

 

Op 10 september 2022 heel vroeg in de ochtend beviel Whisper van 3 prachtige kittens. Haar kleinste aantal kittens deze keer, maar wat zijn ze prachtig en lief!

 

 

Vader:      Petr-Shogun

Moeder:  Ch. Nolicatz Blue Whisper

 


 

 

 

 

De prachtige foto's van het Kabouter nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie.


Nolicatz Knaz

 

 

Deze knappe kater is de eerste die werd geboren. Ontpopte zich al snel tot een ondeugend mannetje. Hij heeft een eigen willetje. Hij houdt van knuffelen en knorren en zijn favoriete speeltje is een speelhengel. 

 

Knaz heeft de naam Karel gekregen en is verhuisd naar een prachtig huis in Oisterwijk.

 Nolicatz Kane

 

Kane is een ondernemend mannetje en een echte Blauwe Rus. Hij houdt van knuffelen en spelen met een muisje.

 

Kane heeft de naam Rio gekregen en  is verhuisd naar Sint Anthonis en is het dikke maatje van hondje TeddyNolicatz Kiara

 

Kiara is een lief poesje die zichzelf prima staande houdt in het katergeweld. Heeft een lief klein miauwtje. Houdt wel van knuffelen, maar nog meer van spelen. Dat doet ze het liefste met Kane, die soms best wat hardhandig is. Maar dat laat ze dan ook echt wel weten. Lekker rennen en springen doet ze graag. En spelen met een klein muisje. Hier kan ze uren mee bezig zijn.

 

 

Kiara heeft de naam Kyra gekregen en woont met Nolicatz Hertogin Helena (Ziva) in Katwijk