Luxe nest


 

Abigail mocht nog een nestje voordat ze met pensioen zou gaan. Toen haar conditie weer helemaal perfect was, mocht zij weer op date. Deze keer bij de lieve kater Petr-Shogun, ook wel Petertje genoemd.

 

Op 13 december 2022 in de avond beviel Abigail van 4 prachtige kittens. Ze had het deze keer heel zwaar vanwege een ontsteking en onvoldoende melk, waardoor deze vier met sondevoeding zijn grootgebracht. Ze zijn uitgegroeid tot 4 gezonde dikkerds die vertroeteld zijn door mama Abigail.

 

 

Vader:      Petr-Shogun

Moeder:  Nolicatz Abigail

 


 

 

 

 

De prachtige foto's van het Luxe nest zijn gemaakt door Tikvah's fotografie. Uiteraard niet zonder toestemming te gebruiken!!


Nolicatz Louis

 

 

Deze knappe kater is de eerste die werd geboren. Hij was vanaf dag één super makkelijk en lief. Het type "kat uit de boom kijken". Een echte actieve knuffelkat.

 

Louis heeft de naam Manou gekregen en is verhuisd naar een prachtig huis in Rotterdam.

 Nolicatz Lotus

 

Lotus is een slank en atletisch poesje die graag een knuffeltje komt halen met haar staartje omhoog. Een echt knorrepotje.

 

Lotus heeft de naam Mila gekregen en is samen met broertje Liam verhuisd naar Enschede en woont daar samen met Blauwe Rus Boris.Nolicatz Laco

 

Laco is een katertje dat echt met vier pootjes op de grond staat. Houdt van heerlijk stoeien en spelen, maar vermaakt zich ook uitstekend in zijn eentje. En jawel alweer een knuffelkater.

 

Laco heeft de naam Teddy gekregen en woont met Nolicatz Fardou (Izzy) en Nolicatz Gabriëlle (Gaby) in Breda

 Nolicatz Liam

 

Liam was de eerste weken het zorgenkindje uit het nest. De kleinste bij de geboorte en vechten met de zwaarste uit het nest om voldoende melk binnen te krijgen. Maar ondanks dat is hij uitgegroeid tot een flinke kater en misschien wel daarom ook zo'n enorme knuffel. Alles wat beweegt was zijn favoriet om mee te spelen.

 

Liam heeft de naam Pjotr gekregen en is samen met zusje Lotus verhuisd naar Enschede en woont daar samen met Blauwe Rus Boris.