Poezen


Groot Internationaal Kampioen  Zvizda’s Zlata Zoya

 

 

Geboren: 31-08-2014

 

 

Vader:  Europees Kampioen  Zvizda’s Odysseus

 

Moeder: Kampioen Askim’s Blue Whisper

 

 

Zoya hebben wij uitgekozen als poes om onze cattery mee te gaan starten. Zoya is weer iets verder af van het Engelse type, maar heeft een mooie vacht en een iets betere neuslijn dan Odysseus. Super lief van karakter en een zeer zorgzame moeder! Zoya zoekt graag met Odysseus mee naar eten en als hij wat te pakken heeft, zal deze "partner in crime" zich ook graag tegoed doen aan al het lekkers!

 

Na ons een aantal prachtige nestjes te hebben geschonken, mag onze Zoya genieten van haar pensioen.

 


Nolicatz Abigail

 

 

Geboren: 26-02-2016

 

 

Vader: Wereldkampioen Shans of Happy Song

 

Moeder:  Groot Internationaal Kampioen Zvizda’s Zlata Zoya

 

 

Abigail is het kitten uit ons A-nest dat wij zelf hebben gehouden. Moeilijke keuze, want alle vier de kittens waren stuk voor stuk prachtig. Vooral haar lieve karakter maakte dat Abigail een goede kandidaat was om te blijven. Haar vacht is wat donkerder, ze heeft een stevige kin en wat meer geprononceerde snorhaarkussens dan haar moeder. Abigail ligt graag bij je en likt je graag helemaal af. Een echte knuffelkont! Zij heeft gelukkig de eetbuien van haar moeder en opa niet overgenomen en kijkt meestal op een afstandje toe! Ze is zelf een super moeder en blijft tot het laatst toe haar kleintjes goed verzorgen! Ook onze Abigail mag inmiddels van haar pensioen genieten.

 


Nolicatz Blue Whisper

 

Geboren: 22 oktober 2017

 

Vader: Kashyk Palyakov Tovarich

 

Moeder: Nolicatz Abigail

 

Whisper is het kitten uit ons B-nest dat wij gehouden hebben. Bij de geboorte sprong zij er uit vanwege haar kopje en haar prachtige vacht. Alhoewel zij extreem licht was bij de geboorte, is de vacht van Whisper nu het donkerste van allemaal. Whisper is net een ekster en probeert altijd alles te stelen wat niet mag. Odysseus vindt haar geweldig, want net als hij is Whisper dol op eten. Haar staartje legt ze het liefste plat op haar rug, wat haar een bijzondere verschijning maakt.


Kolokol Natalia Romanovna Makarova

 

Geboren: 23 maart 2023

 

Vader: Nolicatz Fimme

 

Moeder: Kokoshnik Hilda

 

Onze jongste telg heeft de roepnaam Daesha gekregen. Een intens lief poesje met een prachtige, zachte vacht. Een grote wens in ons gezin om nog één keer terug naar de Witte Rus te gaan. Daesha is de dochter van onze Fimme uit het F-nest die naar Engeland is verhuisd. Zo hebben wij onze eigen lijn weer terug en met een klein sprongetje, hebben wij weer 5 generaties. Wij zijn de fokkers uit Engeland intens dankbaar voor dit prachtige meisje. Ook haar zwarte zusje is naar Nederland verhuisd en ook zij is prachtig uitgegroeid.